Haspáncél

Image

Haspáncél minden autó esetén szükséges és erről a gyártók rendszerint gondoskodnak is, ezek azonban általában nem a nagyobb igénybevételű használathoz készülnek, illetve az idő előrehaladtával korrodálódnak, sérülhetnek.

Erre a problémára nyújtanak megoldást az általunk kínált haspáncélok. A 3 mm vastag porfestett acéllemezből készült elemek védelmet nyújtanak a motornak, hűtőnek és egyéb az autó alján található létfontosságú alkatrészeknek. A fentieken túlmenően pedig kialakításuknak köszönhetően könnyebben csúszik át az autó egy-egy akadályon.

A haspáncélok gyári pontokhoz csatlakoznak, illetve rendelkeznek szerelőnyílással az olajcseréhez, így ehhez a karbantartáshoz leszerelni nem szükséges.

A haspáncél Toyota Land Cruiser 120-hoz illeszkedik méretpontosan. Az ár a 3 részes verzióra vonatkozik. Ez tartalmazza a motorvédő, váltó- és differenciálmű védő lemezt.

További típusokhoz is tudunk haspáncélt szállítani, ezzel kapcsolatban keress minket az info@offroop.hu címen.

Ár:
Nettó: 133 000 Ft /db
Bruttó: 168 910 Ft /db

Bemutatkozás

Az OFF-ROOP névvel találkozhattatok már különböző GPS-rallykon. 2023-ban azonban mint offroad-kiegészítő gyártó szeretnénk a terepjárósok táborát erősíteni.

Itt találkozhatsz velünk

AMTS 2023
Mini Badkissingen

Kontakt

Poór Bence

Tel.: +36 20 328 1368
E-mail: info@offroop.hu
Webcím: www.offroop.hu